Уважаеми клиенти,  информираме Ви, че от 27.06.23 г. намаляваме цените на плотове и кашони с 5% !

Добре дошли в нашата страница, посветена на продажбата на висококачествено велпапе! Ние сме дългогодишен доставчик на велпапе на пазара и се грижим за нуждите, както на фирми, така и на физически лица. Вълнообразният картон (велпапе) е много здрав опаковъчен материал, осигуряващ добра защита на опакованите изделия, в т.ч. силно чупливи. Двупластното велпапе, което предлагаме, намира приложения в много сектори като строителство, производство на мебели и др. Нашата гама от продукти включва разнообразие от видове велпапе, включително двупластно, трипластно, микро велпапе и шредирано велпапе.

Ролки велпапе

Микровелпапе

Нашето микровелпапе е направено чрез уникален производствен процес, който гарантира най-високо качество и издръжливост. Той е идеален за широк спектър от приложения, включително опаковане, доставка и дисплеи. Със своята лека, но здрава конструкция, микровелпапето е идеално за защита на вашите ценни продукти по време на транспортиране.

Шредирано велпапе

Микровелпапе за опаковане на бутилки
Бяло и кафяво миквелпапе

Подходящо е за уплътняване на излишно пространство, опаковане и предпазване на фини и чупливи продукти.  Може да се използва и като подложка за сервиране и декорация на масата. Екологичен заместител на аеропласт (опаковъчно фолио с балончета).

Предлагаме го в две разновидности:

  • От трипластно велпапе
  • От микровелпапе

Можете да избирате между два цвята – бяло и кафяво:

Шредирано трипластно велпапе (цвят: бял/кафяв ) за 1 kg: 0,75 лв./kg без ДДС

Шредирано трипластно велпапе (цвят: бял/кафяв) за 5 kg: 0,68 лв./kg без ДДС

Шредирано трипластно велпапе (цвят: бял/кафяв) за 10 kg: –0,65 лв./kg без ДДС

Молим, свържете се с нас предварително за поръчки на шредирано велпапе!

Цени на велпапе (вълнообразен картон)

Вид изделиеРазмери, mmПлощ   Цена, лв. без ДДС
Двупластно велпапе – роли    1050  100  кв. м.0,82 лв./кв. м.
3-пластни  плотове 800 х 12001,10 лв./бр.
Микроплотове1000 х 1000 1,10 лв./бр.

Независимо дали имате нужда от велпапе за опаковане, доставка или дисплеи, ние имаме идеалното решение за вас. Нашият екип от експерти може да ви помогне да изберете правилния тип картон за вашите специфични нужди и ние предлагаме конкурентни цени и бърза доставка, за да гарантираме, че получавате вашите продукти бързо и ефективно.

В Институт по целулоза и хартия ние се ангажираме да предоставяме продукти от велпапе с най-високо качество и изключително обслужване на клиентите. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите продукти и услуги и да направите своята поръчка. Благодарим Ви, че ни избрахте за Ваш доверен доставчик на велпапе!

За поръчка на велпапе

За контакти: Инж. Здравко Богданов
GSM: 0896 705 165
Телефони:
Директни: 02 40 400 48 ; 0882 612 377
Централа: 02 973 27 85; 02 973 28 07; 02 973 28 80
Факс: 02 973 22 89
E-mail: sale@ppibg.com