Това е критичен момент за сектора на целулозата, хартията и опаковките, тъй като на хоризонта се появяват множество заплахи и нови развития. Нуждаете се от надеждна информация, която да ви помогне да вземете правилните бизнес решения, когато това е най-важно.

Вече 26 година събитието е мястото, където световни професионалисти в промишлеността се събират, за да получат експертна информация за най-новите тенденции. Това е мястото, където превръщате връзките си в договори и получавате знания, подхранващи растежа на бизнеса, където повишавате авторитета си и този на компанията си и където ще намерите възможности да изпреварите конкуренцията.

Ето някои от актуалните теми в дневния ред:

  • Глобален геополитически преглед – Влияние на конфликтите в Европа и Близкия изток, предстоящите избори в САЩ, отношенията между Китай и САЩ и др.
  • Свръхкапацитет в сектора на хартиите за вълнообразен картон – Анализ на свръхкапацитета и последиците от него, включително възможността за закриване на заводи.
  • Рециклиране на опаковки в Европа – Какво стои зад спада в степента на рециклиране? Как да се справим с влошаването качеството на влакната при рециклирането?
  • Енергия – Прогнозиране на бъдещите цени на енергията и проучване на реалистичността на алтернативните източници на енергия.
  • Устойчивост – Как новите закони на ЕС ще се отразят на промишлеността? И какви стъпки трябва да предприемат предприятията, за да се съобразят с политиките за нетни нулеви емисии?

Разбира се, тъй като домакин на тазгодишната конференция е Истанбул, това е и идеалният момент да се съсредоточим върху процъфтяващата хартиена и опаковъчна промишленост на Турция. Затова на конференцията страната ще бъде разгледана отблизо, включително предстоящите предизвикателства и възможности.

Посрещнете утрешния ден с увереност

Ще си тръгнете от това събитие с богата представа за динамиката на търсенето и предлагането в сектора, както и за това какво ще се случи в бъдеще. Прозренията, които ще получите тук, ще ви помогнат да посрещнете утрешния ден с увереност.

 

Защо?

Защото тези идеи ще дойдат от някои от най-големите и уважаваните имена в промишлеността на горските продукти. Сред тях са главни изпълнителни директори и водещи лица, вземащи решения – производители, доставчици, крайни потребители, инвеститори и търговци. Освен това ще чуете и ще се срещнете с експерти на Fastmarkets, които притежават последни данни за пазарите и дългогодишен опит. Ако работите в сектора на горските продукти, не можете да си позволите да пропуснете това събитие.

И победителят е

Успоредно с конференцията, на 5 март ще бъдат връчени и престижните награди PPI Awards, които отличават най-доброто от нашата промишленост. Това са единствените награди, посветени на признаването на постиженията на компаниите, заводите и отделните лица в целулозно-хартиения сектор.

Победителите ще бъдат избрани от експертно жури, като категориите включват Международен изпълнителен директор на годината, Лидерство в областта на устойчивото развитие, Жена на годината в бранша и Мениджър на завод на годината.

Присъединете се към нас*, за да отпразнуваме високите постижения в света на горските продукти – с вълнуваща церемония по награждаване и много специална галавечеря.

Резервирайте място за конференцията, наградите или и за двете на www.fastmarkets.com/events/forest-products-europe/ . Запазете своето място преди 12 януари и ще се възползвате от нашата цена за ранни записвания. Използвайте код CEPI15 за 15% отстъпка.

Ще се видим там!

* Източник: Partner event: Fastmarkets Forest Products Europe Conference & PPI Awards. 4-6 March, 2024 //CEPI. Dec 13, 2023. Available online at: < https://www.cepi.org/partner-event-fastmarkets-forest-products-europe-conference-ppi-awards/ >