Дизайн за кръговата икономика – обмяна на опит и най-добри практики за иновации в областта на дизайна за кръговост

В сътрудничество с Фондацията Елън Макартър, DS Smith и Philips ви канят да се присъедните към тях преди срещата на Световния форум за кръгова икономика в Брюксел, за да споделите наученото и най-добрите практики в областта на дизайна за кръговост. Чуйте от компаниите в мрежата на Фондацията Елън Макартър как те прилагат на практика теорията за дизайна и се присъединете към дискусията относно политиките, които могат да се въведат, за да го насърчат.
Присъединете се към събитието на 10 април от 09,00 до 11,00 ч централноевропейско време, преди Световния форум за кръгова икономика. С участието на лектори от Фондацията Елън Макартър, DS Smith, Philips, Essity, Unilever, Европейската комисия и др.

Можете да се регистрирате тук: https://ow.ly/W3tE50R4aUw
https://www.dssmith.com/media/our-stories/2024/3/design-for-the-circular-economy-sharing-best-practices?utm_source=Social_Media_Amplify&utm_medium=linkedin&utm_campaign=EMF-design-for-CE-event

Това е съпътстващо събитие на Световния форум за кръгова икономика 2024. ■

Източници: Norieva, Mariyana. Want to learn more about design for the circular economy? // LinkedIn

Design for the Circular Economy – Sharing learnings and best practice on circular design innovation // DS Smith. Available online at:

< https://www.dssmith.com/media/our-stories/2024/3/design-for-the-circular-economy-sharing-best-practices?utm_source=Social_Media_Amplify&utm_medium=linkedin&utm_campaign=EMF-design-for-CE-event >