Звезделина Лачева спечели второ място в категорията „Иновативен лидер“ на Forbes Innovation Awards 2023

На 23 ноември 2023 г. в Sofia Event Center се проведе реномираният ежегоден форум на Forbes на тема Иновации, на който бяха наградени и най-новаторските компании и личности от българската бизнес среда. В четирите категории на тазгодишните Forbes Innovation Awards се състезаваха общо 30 финалисти от 28 търговски и неправителствени организации. В категорията „Иновативен лидер“ за финалните отличия се бориха 8 ръководители на компании, опериращи на българския пазар.

За личния приз в конкурса Звезделина Лачева коментира: Изключително вълнуващо е да получа награда в категория „Иновативен лидер“ на тазгодишните Forbes Innovation Awards 2023. За мен лидерството е призвание, отговорност и обещание за бъдещо развитие на компанията. Това е огромно признание и за моите дългогодишни усилия, насочени към предоставянето на устойчиви и новаторски решения за опаковане на българския пазар. Успехът на нашата компания се крие именно зад иновациите, които разработваме и прилагаме заедно с нашите клиенти всеки ден.

На събитието изпълнителният директор на Ди Ес Смит България участва и като панелист в дискусионната част, споделяйки своята експертиза на тема „Корпоративни иновации – пречат или помагат ли политиките за устойчивост в бизнеса“. В панелната дискусия взеха участие още Иван Чернев, главен изпълнителен директор на Кауфланд България, и Станимир Хаджиев, изпълнителен директор на Ocado Technology в България и Гърция. Дискусията на тримата бизнес лидери бе модерирана от Елина Желева – управляващ партньор и директор на launchlabs Sofia.

Източник: Изпълнителният директор на Ди Ес Смит България сред най-иновативните лидери у нас според Forbes // Ди Ес Смит България. Available online at: < https://www.dssmith.com/bg/media/newsroom/2023/11/zvezdelina-managing-director-forbes-award?utm_source=Social_Media&utm_medium=linkedin&utm_content=4b01f9e4-cb69-4349-8eb7-c4d4cbae81a7&fbclid=IwAR3Mii2t9qqHANs53Ry13JMLCdJ5vzNymdmO5zqISBMMe_gS-uSgz1Pzlac >