ЗАТВАРЯНЕ НА ЦИКЪЛА С ФОРУМ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ

5-6 март 2024 г., Мюнхен, Германия

 

Инициирането на новаторския Форум за рециклиране е следствие от успеха на събитието за Биопластмаса и устойчиви опаковки. Този виртуален център е създаден, за да свързва лидерите в промишлеността, да се споделят иновативни концепции и да се стимулира положителната промяна.

При справянето с настоящите предизвикателства в промишлеността основната цел е колективният напредък. Обединявайки се като промишленост, стремежът е да се открият ефективни решения за устойчиво бъдеще.

Повече от просто форум – това е „динамична арена“, където дискусиите се превръщат във въздействащи инициативи. Споделеният ангажимент за рециклиране, минимизиране на отпадъци и устойчиви практики има потенциала да остави значителен отпечатък върху нашата планета. Влючете се в този важен разговор и допринесете за оказването на положително въздействие.

Вашето участие не просто се оценява, то е ключово. Нека заедно* оформим бъдещето, в което отговорните промишлени практики водят до по-здрава и устойчива глобална екосистема. Потопете се в дискурса и бъдете част от трансформиращото пътуване към един по-екологичен свят.

 

* Източник: Recycling Forum // Packaging Day. Available online at:

<  https://packaging.day/closing-the-loop-with-recycling-forum-packaging-day/ >