Balkan eCommerce Summit 2024 е международно събитие за електронна търговия и дигитален маркетинг с голямо експо и двудневна конферентна програма:

  • 20 лектори от цял свят ще говорят за стандартите, по които да се прави успешен трансграничен бизнес в областта на е-търговията;
  • над 2000 гости от повече от 15 държави ще се срещнат на живо на 04 и 05 април в Арена София;
  • експо щандовете ще бъдат направени от рециклируеми материали с цел по-малко отпадък и по-ефективно използване на ресурси в мащабна експо зона – 72% от щандовете се предвижда да бъдат изработени от рециклиран хартиен материал, от който е произведено велпапе. Същото важи и за масите към тях. Останалите ще са за повторна употреба. Щандовете пристигат изцяло брандирани и готови за ползване от всички партньори на събитието, които са ги заявили, а след края му организаторът eCommerce Academy ще предаде целия материал от велпапе на рециклираща компания.

Никола Илчев, организаторът на събитието и една от най-влиятелните фигури в електронната търговия на Балканите, обещава впечатляващо събитие, което ще предложи нови перспективи за сектора на електронната търговия в Балканския регион.

По време на събитието всеки гост ще може да се срещне с представители на желаните от него дестинации за разширяване на онлайн бизнеса му, да разбере стандартите, по които се прави успешна електронна търговия на Балканите и по света (лекторите са международни и пристигат от различни точки на света.

Всеки закупил билет ще получи пълен достъп до двудневната програма на събитието, храната и напитките, както и ексклузивно парти след първия ден. Освен това ще получи и достъп до специалното мобилно приложение, което му дава удобството да следите регистрираните гости, спонсори, лектори, програмата и всичко важно в реално време. Този иновативен инструмент позволява планиране на срещи с желани участници. Приложението ще бъде активно две седмици преди събитието и ще остане активно и след това.

Ако планирате да разширите бизнеса си на Балканите или извън тях, вашето място е на Balkan eCommerce Summit 2024 в София, България.

Присъединете се на събитието, на което ще бъдат представени последните опаковъчни иновации за е-търговията!

Компаниите са отворени за дискусии в сферата на устойчивостта на опаковките.

Лектори, програма, партньори и полезни материали за сваляне, можете да видите на:

< https://balkanecommerce.com/ >. ■

 

Източници: София става център на електронната търговия с участници от над 15 страни на Balkan eCommerce Summit 2024 на 4-ти и 5-ти април // БНР. 29.01.24. Available online at: < https://bnr.bg/post/101941489/sofia-stava-centar-na-elektronnata-targovia-s-uchastnici-ot-nad-15-strani-na-balkan-ecommerce-summit-2024-na-4-ti-i-5-ti-april >

Tanya Stoyanova // LinkedIn

Balkan Ecommerce Summit // LinkedIn

< https://balkanecommerce.com/partners/ds-smith-bulgaria/ >